Reis mee en kijk mee

Privacyverklaring

Hier vind je de privacyverklaring van stijnenellen.com. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door stijnenellen.com.

1     Inleiding

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. Ellen Wissink – stijnenellen.com

Je leest op dit moment de privacyverklaring van stijnenellen.com. stijnenellen.com is een reiswebsite met reistips en reisverslagen. Wij verzamelen eigenlijk alleen jouw gegevens wanneer jij zelf contact met ons opneemt. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door stijnenellen.com, neem dan gerust contact op via stijnenellen  @ hotmail.com.

2     Doel gegevens

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met stijnenellen.com via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, je e-mailadres en je opmerking/vraag. Meer wordt er niet van je gevraagd.

Via stijnenellen.com worden in beperkte mate gegevens verzameld om de website te verbeteren. Dit gebeurt via wordpress. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals hoeveel personen de website bezoeken of de pagina’s die je bezoekt.

Stijnenellen.com verstuurt geen nieuwsbrieven en geeft geen informatie door aan derden.

3     Ontvangers

De gegevens die Stijnenellen.com ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v. wordpress en hotmail.com. De e-mail van stijnenellen.com wordt gehost bij hotmail.com. Als jij contact opneemt via het contactformulier, nemen wij via hotmail.com weer contact met jou op.

4     Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door stijnenellen.com, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Op het moment dat je contact opneemt met stijnenellen.com via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

De gegevens die wordpress op de website verzameld zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen wordpress.

5     Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door stijnenellen.com of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

6     Jouw rechten

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij stijnenellen.com vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar stijnenellen.com. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij stijnenellen.com vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Je hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat stijnenellen.com niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

7     Plichten

Stijnenellen.com verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk communicatie. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het reageren op jouw vraag of opmerking. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om op jouw vraag/opmerking te kunnen reageren.  Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan stijnenellen.com niet reageren.

Stijnenellen.com behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer stijnenellen.com dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van stijnenellen.com te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens: stijnenellen @ hotmail.com